om oss

Trykk på våres FB link til arrangementet

Sørlandets matfestival og Bryggerifestival er i 2019 en ny 2 dagers matfestival som omhandler god mat og drikke fra produsenter og leverandører i hovedsak fra Sør-Norge.  Vi ønsker å tilby alle våre besøkende et mangfold av smaker fra våre utstillere, med hovedfokus på lokale aktører. Vi vil tilpasse våre begrensede plasser hvert år ut fra dette. De fleste andre større byer har kjempesuksess med konseptet matfestival. Nå er det endelig Agder sin tur til å etablere seg.

 

I 2019 ønsker vi ca 50 utstillere innen mat og drikke som vil stå for å fylle Øvre torv med sine smaker til byens gjester disse 2 sommerdagene i Juli. Festivalen setter seg et mål på besøkende til 5000 personer dette første året. Men er forberedt på langt høyere besøkstall. Vi ønsker å utvide festivalen år for år, basert på produsenter, utstillere og besøkende sin tilstedeværelse.

Alle utstillere vil stå i eget telt eller vogn, og selge sine retter/produkter direkte til gjestene, gjester som kan sette seg ned på over 1000 felles sitteplasser i midten av festivalområdet, for å nyte både mat og drikke. Bryggerifestivalen vil ha et eget stortelt, med sitteplasser og utsalg med over 100 smaker å by på inne på området.

 

Det vil være scene inne på området for både musikk, underholdning og faglig innslag med kjediskokk Daniel Rouge Madsen underveis i festivalen. Norges beste coverband *Radiojam spiller fredag, og Trang Fødsel - Sordal m/Jorun Stiansen spiller lørdag 

 

Sørlandets matfestival ønsker å være en festival som alle kan delta på . Og vil derfor sette fokus på familie,ungdom og barn på formiddag, og det mer voksne selskap utover kveldene. Åpningstid vil være begge dager fra 1100 – 1700 (gratis) ,og 1700 – 2300 (20 årsgrense og billett/festivalbånd fra kl1700. Alle uten festivalbånd må være ute av området til kl 1800).

 

Målsetningen til festivalen er å bygge seg opp som en årlig flott tradisjon for Sørlandet og Kristiansand, hvor både utstillere, innbyggere og turistgjester kan hygge seg i sammen på et flott arrangement, å nyte Sørlandets største buffet innen mat og drikke.

Sørlandet som region, trenger Sørlandets matfestival, og vi ønsker publikum velkommen.

 

Nå smeller vi til å lager en ny folkefest på Sørlandet som skal by på noe for alle.

Liker du det beste innen mat,drikke,og folkeliv/kveldskonsert? da håper vi å se akkurat deg disse 2 dagene. 

 

Ideen om arrangementet er hentet fra suksess man ser i andre større byer rundt om i Norge vedrørende mat og drikke. Ser man mot disse andre, så er det uten den minste tvil liv laga for festivalen på Sørlandets hovedstad.  Nå må vi Sørlendinger vise at vi ikke er så «træge» som ryktet tilsier! Nå satser vi sammen med dere, og håper dere griper sjansen for å skape en stor happening sammen med oss!

 

Velkommen tilbords 12 og 13 Juli 2019 på Sørlandets matfestival & Sørlandets Bryggerifestival

Største festival på Sørlandet innen mat, og drikke fra bryggeriverk!

 Contact

E-post: post@sorlandetsmatfestival.no

TLF :+47 48 00 44 43

12-13 juli 2019


 Location:

Øvre torv Kristiansand


City Markedplace Kristiansand

NORWAY